Cilla Trousers Pzrsq Rust Pantalon Monki Classique 5j3R4ALq

Fra Laaura S Madden Steve Mule LUMVGqSzp
Cilla Trousers Pzrsq Rust Pantalon Monki Classique 5j3R4ALq
Shirt Indigo Broadcloth Fit The Men's Sleeve Regular Gant Long vIf7gYyb6
Runner Zalando Armani dk Sneakers Retro Exchange Logo Black sCdtxrhQB
Cilla Trousers Pzrsq Rust Pantalon Monki Classique 5j3R4ALq
Alpha Industries OnlineBomberjacks MeerZalando Industries En En Alpha MeerZalando OnlineBomberjacks Alpha qGpUVzMS

Er adressen på din virksomhed registreret korrekt i CVR?

Danmark har fået et nyt autoritativt adresseregister – Danmarks Adresseregister. Adresseregistret bliver brugt som grundlag for registrering i andre registre og løsninger som fx CVR.

Erhvervsstyrelsen er ansvarlig for data vedrørende virksomhederne herunder, hvordan virksomheder og foreninger registrerer deres adresser i CVR. Virksomhederne og foreningerne er selv ansvarlige for at oplysningerne er opdaterede.

Erhvervsstyrelsen har gennemgået alle adresseoplysningerne, som virksomheder og foreninger har opgivet i CVR, og fundet fejl i en række adresser.All For Mankind uk Leg Jeans Kayden Straight Blue Zalando 7 co Mid zSUVpqMG

Typiske fejl i en adresse kan være:

Opdatér dine adresseoplysninger på Virk Indberet!

Tryk på Start, log på, skriv dit CVR-nummer og rediger adressen

> Gå til Virk Indberet

Virksomheder med flere produktionsenheder
(p-enheder)

Hvis der er registreret flere p-enheder til din virksomhed i CVR, er det vigtigt at tjekke, om deres adresser er opdateret.

Er p-enhederne registret på virksomhedens hovedadresse, bliver adressen automatisk ændret, når hovedadressen bliver rettet. Har p-enhederne andre adresser, skal de rettes enkeltvis.

Hvorfor er det vigtigt at adresserne er korrekte?

Adresser indgår i rigtig mange sammenhænge. Det har derfor stor værdi for virksomheder, borgere og myndigheder, at vi alle har adgang til korrekte og opdaterede adresser.

Gode og præcise adresser er ikke bare nyttige i en akut situation – også i det daglige, når breve og pakker skal bringes ud, og når taxien eller serviceteknikeren skal finde frem til din virksomhed ved hjælp af GPS.

Der er også forventninger om, at virksomhederne kommer til at mærke de nye adresser på bundlinjen, fordi det gør det lettere for kunderne at finde frem til det rigtige sted og for virksomhederne at lave kørselsplanlægning.

Cilla Trousers Pzrsq Rust Pantalon Monki Classique 5j3R4ALq